• secvest-familie

Alarmsystemen

Inbraken zijn helaas een realiteit waar iedere ondernemer of particulier rekening mee moet houden. Iedereen heeft zo z’n eigen reden om aan gedegen inbraakbeveiliging te denken. Misschien gaat het puur om het vergroten van uw eigen gevoel van veiligheid. Misschien moet u voldoen aan eisen die door uw verzekeraar zijn gesteld. Ook kunt u daadwerkelijk geconfronteerd zijn met de gevolgen van een inbraak.

Als experts op het gebied van inbraakbeveiliging weten wij heel goed wat een impact een inbraak heeft op mensen. Vooral dit psychologische effect wordt vaak onderschat. Het idee dat er iemand ongewenst in uw huis of bedrijf rondloopt en schade toebrengt, is zeer vervelend. Veel van onze klanten hebben de wens om hun leef- en werkomgeving op een dusdanige wijze beveiligd te hebben, dat de veiligheid gewaarborgd is, zonder dat daarbij een overdadig inbraaksysteem wordt geplaatst.

Wij zijn reseller van ABUS alarmsystemen

Alarminstallaties van ABUS zijn dankzij intelligente soft- en hardware ideale beveiligingsmanagers voor bedrijven en particulier – bij inbraak, brand of andere gevaren. Volgens de statistieken is een alarminstallatie het beste afschrikmiddel voor driekwart van alle potentiële daders, en schrikt meer af als welke waakhond ook.

U kunt kiezen uit drie alarmsystemen: Smartvest draadloos alarmsysteem voor zelfinbouw, Secvest draadloos alarmsysteem of Terxon bekabelde alarmsystemen.

Smartvest Draadloos alarmsysteem

 Klik op de afbeelding voor meer informatie

Met het Smartvest draadloos alarmsysteem van ABUS wordt veiligheid smart. Met dit systeem is een gemakkelijke instap mogelijk in de moderne woning met betrouwbare rondomveiligheid en home automation-functies voor talloze mogelijkheden in het slimme huis van vandaag. Alle instellingen en bedieningsfuncties zijn te bedienen via een unieke, innovatieve app – alle componenten en verscheidene camera's uit het ABUS-assortiment kunnen volledig geïntegreerd worden.

Secvest draadloos alarmsysteem

Klik op de afbeelding voor meer informatie

Het Secvest draadloos alarmsysteem is een compleet gevarenmeldsysteem van ABUS. Met maximaal 48 integreerbare draadloze melders en twee bekabelde zones biedt dit alarmsysteem hoogste flexibiliteit en perfecte rondom-beveiliging – privé of voor het kantoor. Extra modules kunt u indien nodig uitbreiden met andere communicatiemogelijkheden (GSM, ISDN, netwerk). Met de mechatronische melders heeft u aanvullend een actieve inbraakbeveiliging: de Secvest is met u in staat, een poging tot inbraak al te melden, als de inbreker nog tevergeefs probeert het venster open te wrikken.

Terxon bekabelde en hybride alarminstallaties

Klik op de afbeelding voor meer informatie

Bekabelde alarmsystemen van de serie Terxon zijn met name geschikt voor nieuwbouw, wanneer het leggen van kabels nog probleemloos mogelijk is. U heeft de keuze tussen de kleine Terxon SX met acht kabelzones en het hybride alarmsysteem Terxon MX met maximaal 32 zones. De Terxon MX kan daarbij worden uitgebreid met draadloze componenten van de productserie Secvest.

Neem voor meer informatie en/of een prijsopgaaf met betrekking tot onze Alarmsystemen vrijblijvend contact op.     Contact

 • Computerhulp

  Computerhulp

  Wij ondersteunen particulieren en ondernemingen. Voor een snelle en professionele oplossing voor uw computerprobleem staan..

  Lees meer
 • Office 365

  Office 365

  Overstappen naar de cloud? De meeste ondernemingen worstelen nogal met dit vraagstuk, en terecht. Er valt immers heel wat..

  Lees meer
 • Camerasystemen

  Camerasystemen

  De criminaliteit is aan het veranderen. De schaamte om herkend te worden is er niet meer. Inbraken en overvallen nemen nog..

  Lees meer
 • Online Backup

  Online Backup

  Veel consumenten of hebben geen back-up van hun data. Uit onderzoek is echter gebleken dat 89% van de mensen wel eens .......

  Lees meer
 • Internet

  Internet

  Glasvezel en koper aansluitingen voor Guidion

  Lees meer
 • WiFi netwerk

  WiFi netwerk

  De eisen die aan hedendaagse draadloze netwerken worden gesteld liggen ver weg bij de eisen zoals deze 5 tot 10 jaar geleden..

  Lees meer
 • Bekabeld netwerk

  Bekabeld netwerk

  Het bedrijfsnetwerk is de levensader van elk bedrijf. Laat daarom uw bedrijfsnetwerk aanleggen en inrichten door een ..

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.