• camera-links

Camera systemen

Met camerabeveiliging houdt u natuurlijk niet letterlijk de crimineel/vandaal uit huis. Wel wordt er een barrière gelegd die de overweging geeft om het niet te doen omdat inbrekers weten dat ze door de camera’s gezien kunnen worden. Dus het heeft een preventieve werking en voorkomt een hoop ellende. Ook kunnen na een inbraak of overval de beelden worden gezien om zodoende de situatie alsnog te kunnen bekijken. De camerasystemen die wij leveren en installeren kunnen zowel IP, bedraad (coax) of draadloos zijn.

Camera’s worden ook ingezet vanuit een controlesituatie. Indien een bedrijf, winkel of woonhuis een overzicht wil hebben van wat er zich afspeelt in bepaalde gebieden dan kan camerabeveiliging de oplossing zijn.  Op een beeldscherm of vanuit de mobiele telefoon kan er live waargenomen worden wat er zich afspeelt in het bereik van de camera’s.

In een gesprek met u zal er eerst worden gevraagd wat uw specifieke wensen, vragen en problematieken zijn. Van daaruit wordt er naar een oplossing gekeken voor uw situatie. Belangrijk is waar de camera’s geplaatst zullen worden, maar nog belangrijker is wat de camera moet “zien”. Uiteindelijk is dat waar het u om gaat. Wij kunnen u daarin adviseren om gezamenlijk de beste oplossing voor u te verkrijgen.

Wij zijn reseller van ABUS camerasystemen

Wilt u overal op de wereld kunnen nakijken of thuis of op kantoor alles in orde is? Wilt u vandalen, dieven en inbrekers afschrikken en bij voorvallen beelden opnemen. Dan zijn onze complete videobewakingssystemen de juiste oplossing voor u! Want hiermee heeft u snel een voordelige, comfortabele bedienbare basisbeveiliging voor uw woning of kantoor.

U kunt kiezen uit drie camerasystemen: draadloos, draadloos of bedraad via IP netwerkkabel of bedraad analoog via Coaxkabel.

Draadloos camerasysteem

ConnectingIT levert verschillende draadloze camerasystemen, al vanaf €295,-

 

Draadloos of bedraad IP camerasysteem

ConnectingIT levert verschillende bedraade ip camerasystemen, al vanaf €675,-

 

Bedraad Coax analoog camerasysteem

ConnectingIT levert verschillende bedraade analoge camerasystemen, al vanaf €629,-

 

Neem voor meer informatie over onze camerasystemen vrijblijvend contact op.     Contact

 • Computerhulp

  Computerhulp

  Wij ondersteunen particulieren en ondernemingen. Voor een snelle en professionele oplossing voor uw computerprobleem staan..

  Lees meer
 • Office 365

  Office 365

  Overstappen naar de cloud? De meeste ondernemingen worstelen nogal met dit vraagstuk, en terecht. Er valt immers heel wat..

  Lees meer
 • Alarmsystemen

  Alarmsystemen

  Inbraken zijn helaas een realiteit waar iedere ondernemer of particulier rekening mee moet houden. Iedereen heeft zo z’n..

  Lees meer
 • Online Backup

  Online Backup

  Veel consumenten of hebben geen back-up van hun data. Uit onderzoek is echter gebleken dat 89% van de mensen wel eens .......

  Lees meer
 • Internet

  Internet

  Glasvezel en koper aansluitingen voor Guidion

  Lees meer
 • WiFi netwerk

  WiFi netwerk

  De eisen die aan hedendaagse draadloze netwerken worden gesteld liggen ver weg bij de eisen zoals deze 5 tot 10 jaar geleden..

  Lees meer
 • Bekabeld netwerk

  Bekabeld netwerk

  Het bedrijfsnetwerk is de levensader van elk bedrijf. Laat daarom uw bedrijfsnetwerk aanleggen en inrichten door een ..

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.