• cloudbackup

Online Backup

Consumenten Backup

Veel consumenten hebben geen back-up van hun data. Uit onderzoek is echter gebleken dat 89% van de mensen wel eens dataverlies heeft gehad door een menselijke fout, brand, malware, defecten of een andere calamiteit. Dan komt daar nog eens bovenop dat het uitgeven van geld aan een back-up vaak als onnodig wordt gezien. Mensen maken thuis een back-up op een externe disk of ze gaan er van uit dat een computer altijd blijft werken in deze moderne tijd. Helaas is niets minder waar.

In de afgelopen jaren zijn zaken als malware en ransomware een steeds groter probleem en vaak zijn consumenten hiervan de dupe. Je moet betalen om weer bij je bestanden te komen, of erger, je bestanden worden direct verwijderd. Met een online back-up herstelt u uw computer of laptop met een paar drukken op de knop. Zo heeft u altijd uw schoolbestanden, werkbestanden en foto’s direct weer beschikbaar. Wacht niet langer en neem Online Backup, vele consumenten gingen u voor.

Een consument stelt hele andere eisen aan een back-up oplossing dan een zakelijke gebruiker, maar over veiligheid en eenvoud is iedereen het vaak eens. Al onze producten zijn veilig, eenvoudig en betrouwbaar. De installatie van al onze producten doet u binnen 3 minuten en na het instellen van de back-up via een eenvoudige interface bent u dagelijks voorzien van een automatische online backup en ontvangt u dagelijks de resultaten van de door u ingestelde back-up taak. Voor het maken van de back-ups heeft u geen grote internet verbinding nodig; een standaard ADSL verbinding voldoet. Uw data wordt versleuteld opgeslagen in een Nederlands datacentrum. Hierdoor bent u volledig beschermd!

Bedrijven Backup

Als zakelijke gebruiker begrijpt u dat dataverlies grote gevolgen kan hebben voor de bedrijfscontinuïteit. De meeste zakelijke gebruikers snappen dan ook dat het maken van back-ups belangrijk is.  Wij hebben speciaal voor zakelijke klanten de zogeheten “back-up voor bedrijven” oplossingen; op maat gemaakte software voor de zakelijke gebruiker.

Wij helpen u graag om samen te werken aan uw ideale back-up omgeving. Hiervoor hebben wij diverse software pakketten beschikbaar die gecombineerd afgenomen kunnen worden zodat iedere server of bedrijfstak is voorzien van de meest efficiënte back-up. Door deze diversiteit kunt u de file server voorzien van een data back-up en de domain controller van een image back-up. Zo bent u er zeker van dat echt 100% van uw data veilig is.

Onze back-up software is voorzien van alle gemakken en eisen die een zakelijke gebruiker heeft. De standaard AES encryptie en het opslaan van de data in een gecertificeerd Nederlands datacentrum zorgen voor een uitstekende veiligheid. De vele opties maken onze software compleet. Enkele van deze opties zijn:

 • MSSQL back-up
 • Exchange back-up
 • Image back-up met universele herstel opties
 • Disaster recovery
 • Bestanden back-up
 • Eenvoudig herstellen

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.       Contact   Voorbeeld button

 • Computerhulp

  Computerhulp

  Wij ondersteunen particulieren en ondernemingen. Voor een snelle en professionele oplossing voor uw computerprobleem staan..

  Lees meer
 • Office 365

  Office 365

  Overstappen naar de cloud? De meeste ondernemingen worstelen nogal met dit vraagstuk, en terecht. Er valt immers heel wat..

  Lees meer
 • Alarmsystemen

  Alarmsystemen

  Inbraken zijn helaas een realiteit waar iedere ondernemer of particulier rekening mee moet houden. Iedereen heeft zo z’n..

  Lees meer
 • Camerasystemen

  Camerasystemen

  De criminaliteit is aan het veranderen. De schaamte om herkend te worden is er niet meer. Inbraken en overvallen nemen nog..

  Lees meer
 • Internet

  Internet

  Glasvezel en koper aansluitingen voor Guidion

  Lees meer
 • WiFi netwerk

  WiFi netwerk

  De eisen die aan hedendaagse draadloze netwerken worden gesteld liggen ver weg bij de eisen zoals deze 5 tot 10 jaar geleden..

  Lees meer
 • Bekabeld netwerk

  Bekabeld netwerk

  Het bedrijfsnetwerk is de levensader van elk bedrijf. Laat daarom uw bedrijfsnetwerk aanleggen en inrichten door een ..

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.