• eset

ESET beveiligingssoftware

Zorgeloos genieten van het internet.

Ontdek het internet op een veilige manier met de bekroonde beveiligingssoftware van ESET. Vertrouwd door meer dan 110 miljoen gebruikers wereldwijd om
allerlei digitale bedreigingen te detecteren en blokkeren, waaronder virussen, rootkits, wormen en spyware. ESET Internet Security 10 beschermt ook tegen
technieken die detectie proberen te omzeilen en blokkeert doelgerichte aanvallen en exploits.
Antivirus en Anti-Spyware biedt proactieve bescherming tegen alle vormen van online en offline bedreigingen en voorkomt dat malware verspreidt
wordt naar andere gebruikers.

Exploit Blocker detecteert en blokkeert aanvallen die specifiek ontworpen zijn om antivirusdetectie te omzeilen en elimineert lock screens
en ransomware. Beschermt tegen aanvallen op webbrowsers, PDF-readers en andere applicaties, inclusief software gebaseerd op Java.

Advanced Memory Scanner verbeterde detectie van hardnekkige malware die meerdere lagen encryptie gebruikt om activiteiten te verbergen.

Cloud-Powered Scanning versnelt het scannen door veilige bestanden te whitelisten gebaseerd op de ESET Live Grid database. Helpt onbekende
malware proactief te stoppen door het gedrag te vergelijken met ons cloud-based reputatiesyteem.
De scantijd wordt korter door bepaalde bestandstypen, zoals archieven of software updates, tijdens het downloaden te scannen.

Idle-State Scanning de systeemprestaties worden nog beter door scans uit te voeren wanneer de computer niet in gebruik is. Dit helpt bij het
detecteren van inactieve bedreigingen voordat deze schade kunnen veroorzaken.

Host-Based Intrusion Prevention System (HIPS)
Verdedigt het besturingssysteem van binnenuit en geeft je de mogelijkheid om dit tot in detail aan te passen. Zo kun je
regels specificeren voor systeemregistratie, actieve processen en programma’s om jouw beveiliging op maat af te stellen.

Scriptgebaseerde aanvalsbeveiliging
Detecteert aanvallen door kwaadaardige scripts die proberen Windows PowerShell the exploiteren. Detecteert daarnaast
kwaadaardige JavaScripts die via je browser kunnen aanvallen. Ondersteund door Mozilla, Firefox, Google Chrome, Microsoft Internet Explorer en Microsoft Edge browsers.

Profiteer van het volledige vermogen van jouw PC
ESET Internet Security 10 stelt je in staat zonder vertraging te gamen, werken en browsen, door meer vermogen over te laten voor programma’s die je
dagelijks gebruikt. Blijf langer draadloos en online met de spaarstand en game zorgeloos door zonder onderbrekingen of vervelende pop-ups.
Minimale systeembelasting behoudt hoge prestaties en verlengt de levensduur van hardware. Werkt op elke systeemomgeving.
Bespaart internet bandbreedte met extreem lage update-pakketten.

Gamer Mode ESET Internet Security schakelt automatisch naar stille modus wanneer een programma in full-screen wordt gestart.
Systeem-updates en notificaties worden uitgesteld om ruimte te besparen voor gamen, video’s, foto’s of presentaties.

Portable Computer Support stelt pop-ups, updates en systeembelastende activiteiten uit om het system te ontlasten, zodat je langer online en
draadloos kunt blijven.

Elke licentie wordt geleverd met gratis, lokale en professionele support in jouw eigen taal

 • Computerhulp

  Computerhulp

  Wij ondersteunen particulieren en ondernemingen. Voor een snelle en professionele oplossing voor uw computerprobleem staan..

  Lees meer
 • Office 365

  Office 365

  Overstappen naar de cloud? De meeste ondernemingen worstelen nogal met dit vraagstuk, en terecht. Er valt immers heel wat..

  Lees meer
 • Alarmsystemen

  Alarmsystemen

  Inbraken zijn helaas een realiteit waar iedere ondernemer of particulier rekening mee moet houden. Iedereen heeft zo z’n..

  Lees meer
 • Camerasystemen

  Camerasystemen

  De criminaliteit is aan het veranderen. De schaamte om herkend te worden is er niet meer. Inbraken en overvallen nemen nog..

  Lees meer
 • Online Backup

  Online Backup

  Veel consumenten of hebben geen back-up van hun data. Uit onderzoek is echter gebleken dat 89% van de mensen wel eens .......

  Lees meer
 • Internet

  Internet

  Glasvezel en koper aansluitingen voor Guidion

  Lees meer
 • WiFi netwerk

  WiFi netwerk

  De eisen die aan hedendaagse draadloze netwerken worden gesteld liggen ver weg bij de eisen zoals deze 5 tot 10 jaar geleden..

  Lees meer
 • Bekabeld netwerk

  Bekabeld netwerk

  Het bedrijfsnetwerk is de levensader van elk bedrijf. Laat daarom uw bedrijfsnetwerk aanleggen en inrichten door een ..

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.