• Computerhulp

Lokatie of werkplaats

Wij ondersteunen particulieren en ondernemingen. Voor een snelle en professionele oplossing voor uw computerprobleem staan wij voor u klaar. Ons team bestaat uit meerdere monteurs en kunnen direct de hulp bieden die u nodig heeft. Professioneel advies en goede kwaliteit leveren zijn voor ons vanzelfsprekend belangrijke factoren, evenals wederzijds vertrouwen, snelle service en persoonlijk contact. Daarnaast leveren wij onder andere ook diensten in de vorm van onderhoud van uw computer/laptop, het opzetten, configureren (instellen) en beheren van al uw netwerkapparatuur, dataherstel en abonnementen.

Zie ons als uw one-stop-shop voor het oplossen van al uw computerproblemen. Maar ook voor het maken van backup en algemene technische ondersteuning.
Wij helpen u ook graag met uw laptop, tablet, smartphone, NAS, printers, digitale TV en overige multimedia apparatuur.

Dit kan zowel bij u op lokatie als bij ons in de werkplaats.

Neem voor meer informatie over computerhulp vrijblijvend contact op.     Contact

 • Computerhulp

  Computerhulp

  Wij ondersteunen particulieren en ondernemingen. Voor een snelle en professionele oplossing voor uw computerprobleem staan..

  Lees meer
 • Office 365

  Office 365

  Overstappen naar de cloud? De meeste ondernemingen worstelen nogal met dit vraagstuk, en terecht. Er valt immers heel wat..

  Lees meer
 • Alarmsystemen

  Alarmsystemen

  Inbraken zijn helaas een realiteit waar iedere ondernemer of particulier rekening mee moet houden. Iedereen heeft zo z’n..

  Lees meer
 • Camerasystemen

  Camerasystemen

  De criminaliteit is aan het veranderen. De schaamte om herkend te worden is er niet meer. Inbraken en overvallen nemen nog..

  Lees meer
 • Online Backup

  Online Backup

  Veel consumenten of hebben geen back-up van hun data. Uit onderzoek is echter gebleken dat 89% van de mensen wel eens .......

  Lees meer
 • Hosted VoIP

  Hosted VoIP

  Hosted telefonie, hosted voice, voip centrale zijn allemaal termen die worden gebruikt voor dezelfde dienst: telefonie uit..

  Lees meer
 • WiFi netwerk

  WiFi netwerk

  De eisen die aan hedendaagse draadloze netwerken worden gesteld liggen ver weg bij de eisen zoals deze 5 tot 10 jaar geleden..

  Lees meer
 • Bekabeld netwerk

  Bekabeld netwerk

  Het bedrijfsnetwerk is de levensader van elk bedrijf. Laat daarom uw bedrijfsnetwerk aanleggen en inrichten door een ..

  Lees meer