• Bekabeld netwerk

Data netwerk

Het bedrijfsnetwerk is de levensader van elk bedrijf. Laat daarom uw bedrijfsnetwerk aanleggen en inrichten door een professional.

ConnectingIT is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in een bedrijfsnetwerk aanleggen waarop u dagelijks kunt vertrouwen. Een gecertificeerde netwerkbekabeling is daarbij essentieel voor het optimaal functioneren van uw bedrijfsnetwerk.

ConnectingIT kan u volledig ontzorgen met de inrichting van uw bedrijfsnetwerk wanneer wij deze aanleggen. Of het nu gaat om een geheel nieuw bedrijfsnetwerk of een uitbreiding hiervan. Onze vakkundige medewerkers staan voor u klaar, welke u in het gehele traject kunnen begeleiden, van het ontwerp tot het fysiek aanleggen van uw bedrijfsnetwerk. Maar ook voor het leveren en installeren van netwerkapparatuur kunt u bij ons terecht, denkt u hierbij o.a. aan patchkasten, switches, routers, etc.

Het aansluiten van bekabeling, patchpanelen, communiceren van servers, etc. moet vakkundig gebeuren. ConnectingIT werkt volgens de standaarden Cat. 5 / Cat. 6 en Cat. 7. Naast het aanleggen van een bedrijfsnetwerk leveren wij ook patchkasten met bijbehorende actieve- en passieve netwerkcomponenten, waarin alles netjes afgemonteerd kan worden.

Neem voor meer informatie over bedrijfsnetwerken vrijblijvend contact op.     Contact

 • Computerhulp

  Computerhulp

  Wij ondersteunen particulieren en ondernemingen. Voor een snelle en professionele oplossing voor uw computerprobleem staan..

  Lees meer
 • Office 365

  Office 365

  Overstappen naar de cloud? De meeste ondernemingen worstelen nogal met dit vraagstuk, en terecht. Er valt immers heel wat..

  Lees meer
 • Alarmsystemen

  Alarmsystemen

  Inbraken zijn helaas een realiteit waar iedere ondernemer of particulier rekening mee moet houden. Iedereen heeft zo z’n..

  Lees meer
 • Camerasystemen

  Camerasystemen

  De criminaliteit is aan het veranderen. De schaamte om herkend te worden is er niet meer. Inbraken en overvallen nemen nog..

  Lees meer
 • Online Backup

  Online Backup

  Veel consumenten of hebben geen back-up van hun data. Uit onderzoek is echter gebleken dat 89% van de mensen wel eens .......

  Lees meer
 • Internet

  Internet

  Glasvezel en koper aansluitingen voor Guidion

  Lees meer
 • WiFi netwerk

  WiFi netwerk

  De eisen die aan hedendaagse draadloze netwerken worden gesteld liggen ver weg bij de eisen zoals deze 5 tot 10 jaar geleden..

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.