• VOIP

Wat is Hosted VoIP?

Hosted telefonie, hosted voice, voip centrale zijn allemaal termen die worden gebruikt voor dezelfde dienst: telefonie uit de cloud via IP.  VoIP of ‘Voice over IP’ is een technologie dat Internet of een ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren. Telefonie is op deze manier mogelijk op datanetwerken zoals het Internet. Bij de Hosted telefonie omgeving schaft u geen centrale meer aan, heeft u geen upgrades of onderhoudscontract meer nodig. U betaalt een vast maandelijks bedrag gebaseerd op de gewenste functionaliteit en het aantal werkplekken binnen uw organisatie.

Zo blijven de maandelijkse kosten inzichtelijk en zijn deze beter voorspelbaar en controleerbaar. U ontvangt van ons een factuur met de kosten voor het aantal werkplekken in uw organisatie en voor uw telefoonverkeer. Met onze Hosted telefonie oplossing komt u weer toe aan ondernemen en wordt u niet afgeleid door complexe technologieën met bijbehorende zaken als hoge afschrijvingen, service en onderhoud, trainingen, backups en beveiliging.

Telefonie en data over één IP-lijn

Traditioneel is de infrastructuur voor telefonie- en dataverkeer gescheiden. Telefonie gaat via een analoge lijn en data via bijvoorbeeld een ISDN-2 verbinding. Met VoIP en een breedband verbinding is het echter mogelijk om zowel data als spraak over één IP-lijn te transporteren. Dit maakt analoge lijnen en ISDN2-verbindingen overbodig. Groot voordeel is dat een intern telefoonnummers gekoppeld kan worden aan een IP-adres, waardoor bijvoorbeeld een telewerker ook thuis via dat telefoonnummer bereikt kan worden.

Voordelen Hosted VoIP

Meer gesprekken mogelijk met Hosted VoIP. Het aantal gesprekken dat tegelijkertijd plaatst kan vinden is met VoIP nagenoeg onbeperkt. Daarmee zal uw telefonieomgeving nooit de beperkende factor zijn voor uw bedrijfsgroei. Hosted VoIP is niet aan locaties verbonden. Werkt u drie maanden in een ander pand? Of gaat u verhuizen? Met VoIP is dat geen enkel probleem. Een VoIP account is gekoppeld aan een toestel of aan een VoIP bedrijfscentrale, niet aan een geografische locatie. Dit maakt verhuizen zeer eenvoudig en aanzienlijk voordeliger.

Hosted VoIP is flexibel

Een telefoontoestel kan aan iedere locatie in het netwerk gekoppeld worden. Werken in een andere ruimte is geen probleem. U bent gewoon op hetzelfde nummer bereikbaar. Dit maakt VoIP zeer geschikt voor flexibel werken.

Bellen met Hosted VoIP is goedkoper

Hosted VoIP gebruikers bellen onderling gratis. Daarbij maakt het niet uit bij welke vestiging een medewerker werkzaam is. Indien een bedrijf meerdere vestigingen of vestigingen in het buitenland heeft is de maandelijkse besparing op de gesprekskosten aanzienlijk.

HIP Express Office

ConnectingIT levert, installeert en onderhoud de dienst HIP Express Office. Dit is een toekomstgerichte totaalcommunicatie oplossing voor ZZP en het MKB. HIP Express Office biedt een telefooncentrale in de Cloud voor een vast maandbedrag per medewerker, een optioneel keuzemenu, nationaal onbeperkt bellen, en optionele samenwerkingsmogelijkheden, zoals chat, beschikbaarheid en desktop delen. Naast Nederlandse nationale en regionale nummers en nummerblokken is het ook mogelijk om Duitse en Belgische nummers aan te vragen. HIP Express Office is te beheren middels de HIP Telefooncentrale Beheer iPad App, en via WebBeheer binnen de Billingportal. HIP Express Office biedt alle functionaliteit die u nodig heeft, en omdat het een Cloud oplossing is, blijft uw telefooncentrale door regelmatige updates bij de tijd.

Onbeperkt bellen

Het is voor veel ondernemers belangrijk om een duidelijk inzicht te hebben in de maandelijkse kosten (per medewerker). Daarom biedt HIP Express Office onbeperkt bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland voor een vast bedrag in de maand per medewerker.

Vast-mobiel integratie

HIP Express Office kan uw mobiele telefoon volledige integreren met de telefooncentrale. Abonnementen uit het Zakelijk Mobiel portfolio van ConnectingIT kunnen uitgebreid worden met een vast-mobiel integratie optie voor HIP Express Office.
Vast-mobiel integratie integreert uw mobiele toestel op netwerkniveau met uw (hosted) telefooncentrale. Het mobiele netwerk zorgt er automatisch voor dat elk gesprek via de telefooncentrale wordt afgehandeld. Daarmee is uw mobiele toestel een volwaardig onderdeel geworden van de telefooncentrale. U bent vast en mobiel op één enkel telefoonnummer bereikbaar en u heeft de keuze om via één vast nummer uit te bellen[1]. Collega’s zijn te allen tijde op de hoogte van uw telefoonstatus (in gesprek of beschikbaar).

I AM Totaalcommunicatie

Optimale communicatie, via telefoon, video of chat is essentieel bij een goede samenwerking. I AM Totaalcommunicatie is één platform om efficiënt te communiceren, waar u ook bent en hoe ú dat wilt. Met I AM verrijkt u de hosted telefooncentrale, zodat u vanuit één interface de beschikbaarheid van uw collega’s kunt zien, kunt chatten, kunt bellen met video, kunt vergaderen en de desktop kunt delen met een collega.

Eenvoudig beheer

HIP Express Office is eenvoudig te beheren door ConnectingIT en de klant via twee interfaces naar keuze: via de HIP Telefooncentrale Beheer iPad App, en via de WebBeheer interface binnen de Billingportal.

Neem voor meer informatie over Hosted Voip vrijblijvend contact op.     Contact

 • Computerhulp

  Computerhulp

  Wij ondersteunen particulieren en ondernemingen. Voor een snelle en professionele oplossing voor uw computerprobleem staan..

  Lees meer
 • Office 365

  Office 365

  Overstappen naar de cloud? De meeste ondernemingen worstelen nogal met dit vraagstuk, en terecht. Er valt immers heel wat..

  Lees meer
 • Alarmsystemen

  Alarmsystemen

  Inbraken zijn helaas een realiteit waar iedere ondernemer of particulier rekening mee moet houden. Iedereen heeft zo z’n..

  Lees meer
 • Camerasystemen

  Camerasystemen

  De criminaliteit is aan het veranderen. De schaamte om herkend te worden is er niet meer. Inbraken en overvallen nemen nog..

  Lees meer
 • Online Backup

  Online Backup

  Veel consumenten of hebben geen back-up van hun data. Uit onderzoek is echter gebleken dat 89% van de mensen wel eens .......

  Lees meer
 • Hosted VoIP

  Hosted VoIP

  Hosted telefonie, hosted voice, voip centrale zijn allemaal termen die worden gebruikt voor dezelfde dienst: telefonie uit..

  Lees meer
 • WiFi netwerk

  WiFi netwerk

  De eisen die aan hedendaagse draadloze netwerken worden gesteld liggen ver weg bij de eisen zoals deze 5 tot 10 jaar geleden..

  Lees meer
 • Bekabeld netwerk

  Bekabeld netwerk

  Het bedrijfsnetwerk is de levensader van elk bedrijf. Laat daarom uw bedrijfsnetwerk aanleggen en inrichten door een ..

  Lees meer