• Ruckus

  Ruckus

Ruckus

De Smart Wi-Fi apparatuur van Ruckus zorgt voor stabiele Wi-Fi connnectiviteit. Dankzij vele gepatenteerde technologieën behalen de Wi-Fi producten van Ruckus unieke prestaties in de meest drukke omgevingen. Hieronder vindt u een omschrijving van de technologieën die Ruckus bevat.

BEAMFLEX

De BeamFlex technologie zorgt ervoor dat de richtantennes in de Ruckus Access Points in verschillende patronen worden opgeschakeld om het ideale pad te creëren richting de gebruikers. Deze slimme antennes luisteren naar waar de gebruikers zich in de locatie bevinden en zenden hier het Wi-Fi signaal naar toe. Zo wordt voortdurend het meest optimale pad richting de gebruikers verstuurd. BeamFlex is de eerste Adaptive Antenne technologie die zowel het bereik, doorvoersnelheden en netwerkcapaciteit maximaliseert.

CHANNELFLY

Voor een volledig beheer en het dynamisch managen van de kanalen heeft Ruckus ChannelFly ontwikkeld. ChannelFly is speciaal ontwikkeld om aan de groeiende vraag naar betrouwbare Wi-Fi prestaties binnen drukke RF-omgevingen te voldoen. ChannelFly is ontwikkeld op basis van ervaringen uit het verleden met carrier WLAN oplossingen, waar access points goede capaciteit moeten leveren in drukke omgevingen en kanalen vaak druk bezet zijn. Met ChannelFly worden alle beschikbare kanalen onderzocht en op basis van beschikbare capaciteit worden de apparaten toegewezen aan beschikbare kanalen.

Neem voor meer informatie en/of een prijsopgaaf met betrekking tot onze Ruckus systemen vrijblijvend contact op.     Contact

 • Computerhulp

  Computerhulp

  Wij ondersteunen particulieren en ondernemingen. Voor een snelle en professionele oplossing voor uw computerprobleem staan..

  Lees meer
 • Office 365

  Office 365

  Overstappen naar de cloud? De meeste ondernemingen worstelen nogal met dit vraagstuk, en terecht. Er valt immers heel wat..

  Lees meer
 • Alarmsystemen

  Alarmsystemen

  Inbraken zijn helaas een realiteit waar iedere ondernemer of particulier rekening mee moet houden. Iedereen heeft zo z’n..

  Lees meer
 • Camerasystemen

  Camerasystemen

  De criminaliteit is aan het veranderen. De schaamte om herkend te worden is er niet meer. Inbraken en overvallen nemen nog..

  Lees meer
 • Online Backup

  Online Backup

  Veel consumenten of hebben geen back-up van hun data. Uit onderzoek is echter gebleken dat 89% van de mensen wel eens .......

  Lees meer
 • Internet

  Internet

  Glasvezel en koper aansluitingen voor Guidion

  Lees meer
 • WiFi netwerk

  WiFi netwerk

  De eisen die aan hedendaagse draadloze netwerken worden gesteld liggen ver weg bij de eisen zoals deze 5 tot 10 jaar geleden..

  Lees meer
 • Bekabeld netwerk

  Bekabeld netwerk

  Het bedrijfsnetwerk is de levensader van elk bedrijf. Laat daarom uw bedrijfsnetwerk aanleggen en inrichten door een ..

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.