Ik stel me graag aan je voor​

Webdesign Lopik
Joost Logtenberg

Aangenaam. Ik ben ConnectingIT

Een digitale specialist met een passie voor websites, webshops en communicatie. Vanuit huis in Lopik  help ik  jou aan een beslissende voorsprong op je concurrenten. Maak kennis met mijn bewezen aanpak en ontdek hoe ik jou kan helpen met het verzilveren van jouw doelstellingen.

Mijn naam is Joost Logtenberg en ik ben sinds 2013 ZZP-er in de IT. Toen in voor mezelf begon had ik ideeën genoeg wat ik voor mijn klanten wilde betekenen. Ik wilde dit uiteraard zo makkelijk en effectief mogelijk kunnen doen en had dus de behoefte aan voor mij 6 belangrijke wensen.

Diensten waarin ik gespecialiseerd ben:

Daarom ben in 2019 mijn bedrijfvoering gaan aanpassen op het realiseren in deze wensen voor iedereen die hier ook “last” van heeft. Ik heb me gespecialiseerd in de 6 punten die ik zelf belangrijk vind en waarvan ik weet dat heel veel mensen dit met mij eens zijn. Je bent al  kwetsbaar in je tijd. Deze moet je probleemloos kunnen besteden aan hetgeen waarvoor je de tijd hebt gereserveerd.  Of je nu voor jezelf wilt beginnen of al een tijd een eigen bedrijf hebt, ik kan je helpen.

Informatie over mijn diensten?

Neem contact met me op