Alles in 1 website pakket

Altijd al een website willen hebben?

Nu voor €395,- All-In incl. btw

Wat zit er in het pakket

Een professionele website in 2 weken

Kies je voor het ALLES IN 1 pakket, dan kies je voor een professionele website in jouw eigen huisstijl met heel veel functionaliteiten standaard inbegrepen. Jij levert je teksten, foto’s en logo aan en komt met een voorbeeld website die je mooi vind. Ik zorg er vervolgens voor dat jouw website binnen twee weken wordt gebouwd en wordt voorzien van de uitgebreide modules.

Waarom zou je een professionele website laten maken bij ConnectingIT?

Ik denk echt met je mee om tot een perfect resultaat te komen. Een website laten maken door ConnectingIT betekent samen werken aan de perfecte website voor jouw of jouw bedrijf. Tegen een eerlijke prijs ben jij in korte tijd online vindbaar met jouw eigen professionele website. Jij denkt mee over zoekwoorden die je opgenomen wilt hebben waarop jij of jouw bedrijf te vinden zou moeten zijn. Tijdens het bouwen zorg ik er direct voor dat deze gemakkelijk te beheren en goed vindbaar is.

Wil je meer pagina’s of heb je specifieke wensen dan bespreken we deze en wordt de prijs aangepast. Zo is de website van PardoelBV een website die meer pagina’s en unieke functionaliteiten heeft en deze heeft een totaalprijs van €699 inclusief btw.

Zie voor voorbeelden de Project pagina.

Gevobouw
Haarmode hans plas
Pardoelbv